PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Ova Pravila zaštite privatnosti objašnjavaju na koji način NutriKlinika prikuplja, koristi, pohranjuje i dijeli informacije od korisnika stranice simpozij.nutriklinika.com. Pravila privatnosti primjenjuju se na stranicu simpozij.nutriklinika.com.

OSOBNI PODACI

Prikupljamo osobne podatka korisnika na više načina, između ostalog njihovom posjetom naše stranice, pretplatom na newsletter, popunjavanjem zahtjeva za kontakt, i putem drugih informacija koje se mogu pronaći na našoj stranici. Od korisnika možemo zatražiti njihovo ime i prezime, e- mail adresu i broj telefona. Također, korisnici mogu i anonimno posjetiti našu stranicu. Osobne podatke prikupljamo samo uz privolu korisnika. Korisnici mogu odbiti privolu, u tom slučaju postoji nemogućnost pristupa određenim sadržajima stranice.

NEOSOBNI PODACI

Neosobni podaci se prikupljaju svaki put kada korisnici pristupe našoj stranici. Neosobni podaci su: ime browsera, marka kompjutera i tehnički podaci o vezi koju korisnik koristi kako bi pristupio našoj stranici, operativni sustav, pružatelj internetske usluge i slično.

WEB KOLAČIĆI

Na našoj stranici možemo koristiti kolačiće kako bi poboljšali pretraživanja po stranici. Preglednik kojeg korisnik upotrebljava, sprema "kolačiće" na hard disk kako bi spremili i prikupili informacije. Korisnici mogu postaviti da preglednik odbije kolačiće. U tom slučaju pojedine funkcije stranice neće pravilno raditi.

NA KOJI NAČIN PRIKUPLJAMO PODATKE?

NutriKlinika prikuplja i koristi osobne podatke korisnika s ciljem: Poboljšanja usluga Podaci koje nam pružate, pomažu nam da na što bolji način odogovorimo na vaše upite. Poboljšanja naše stranice Koristimo vaš feedback kako bismo poboljšali naše usluge. Možemo koristiti e-mail adresu korisnika kako bismo poslali informacije i novosti vezano za njihove zahtjeve. Odgovore na upite/ zahtjeve i pitanja također šaljemo na e-mail adresu. Ako korisnik odluči sudjelovati u našoj mailing listi, primit će mail s informacijama o poduzeću, novostima o uslugama i proizvodima. Ako korisnik želi otkazati pretplatu na newsletter, može to napraviti u bilo kojem trenutku slijedeći detaljne upute na dnu svakog maila ili može kontaktirat nas preko stranice.

NA KOJI NAČIN ŠTITIMO VAŠE PODATKE?

Standardne postupke i pravila kako bismo osigurali sigurnost informacija naših korisnika i spriječili neovlaštenu uporabu tih informacija. Naša web-stranica rađena je u skladu sa standardima PCI i na taj način pružamo sigurno pretraživanje našim korisnicima.

DIJELJENJE OSOBNIH PODATAKA

Ne prodajemo, ne dijelimo i ne posuđujemo podatke naših korisnika trećim osobama. Možemo podijeliti opće demografske podatke o posjetiteljima ili korisnicima naše stranica s našim partnerima, suradnicima i oglašivačima. Ovi podaci nam služe u svrhu poboljšanja naših usluga i na nikakv način nisu povezani s osobnim podacima korisnika.

AŽURIRANJA, IZMJENE/DOPUNE PRAVILA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

U svakom trenutku back together može ažurirati ili dopuniti pravila o zaštiti privatnosti. Najnovija verzija pravila bit će objavljena na našoj stranici. Savjetujemo našim korisnicima da posjećuju našu stranicu kako bi bili upoznati s izmjenama pravila i načinom na koji štitimo prikupljene osobne podatke.

PRIHVAĆANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

Koristeći našu web stranicu prihvaćate politiku privatnosti. Ukoliko niste suglasni s politikom privatnosti, molimo vas da ne posjećujete našu stranicu. Stalno korištenje stranice, i nakon obavijesti o mogućim izmjenama koje će se nalaziti na početnoj stranici, smatra se prihvaćanjem istih.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja o politici privatnosti, o našoj stranici ili o načinu rada, molim vas kontaktirajte nas na: info@nutriklinika.com Pravila su ažurirana 2. travnja 2023.

NATRAG NA WEB